E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Groene Hard- en Wandelloop

Titel:
Groene Hard- en Wandelloop
Wanneer:
zo, 28. september 2014, 09:30 h
Locatie:
Ijsclub Zoeterwoude - Zoeterwoude dorp
Categorie:
Trimloop/Wedstrijd

Omschrijving

Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude

Zondag 28 september 2014

Voor het 7e jaar op rij zal een grote groep hardlopers deelnemen aan de Groene hardloop, over een  unieke route door het prachtige landschap van Zoeterwoude en omstreken. Deelnemers variëren van jong tot oud, sportief en recreatief maar met allen het zelfde doel, het voltooien van deze hardloopwedstrijd op de laatste zondag van september.

Voor velen een uitstekend moment om te peilen wat er nog over is van hun conditie na de zomervakantie en voor de fanatiekelingen een zekere challenge om dichtbij huis, op een ‘polder’parcours een snelle tijd neer te zetten.

Zoals ieder jaar heeft IJsclub Zoeterwoude de organisatie in handen, zo zal dus de start en finish op  landijsbaan ‘Veld 11’ plaatsvinden, gelegen op sportpark Haasbroek aan de Nieuweweg te Zoeterwoude.

Vanaf 9.30 uur kan er worden ingeschreven op verschillende afstanden en verschillende leeftijdscategorieën. Om 10.30 zal het startschot klinken voor de jeugd en voor de senioren om 11.30 uur. Daarna volgt er een prijsuitreiking met o.a. smaakvolle prijzen afkomstig uit het Groene Hart, en voor de jeugd is er een mooie herinneringsmedaille.

2013 was een mijlpaal en overschreed alle bezoekers- en deelnemers records. Wie weet wat 2014 zal worden??? Kom en doe mee en ga de uitdaging aan met vriend(in) of familie???

Alle info kun je ook vinden op  www.ijsclubzoeterwoude.nl  waar je ook digitaal kunt inschrijven.

Liever wandelen????? Dat kan ook……

De Groene Wandelloop Zoeterwoude 2014

Maar liefst 3 afstanden zijn voor u uitgestippeld, terwijl de hardlopers zich in het zweet zullen rennen, kunt u over 5 of 10 of 15 kilometer in uw eigen tempo wandelen over verhard/onverhard  terrein. De keuze is aan u. Het fijne aan de Groene Wandelloop is dat u op uw eigen gemak kunt bepalen wanneer u van start wilt gaan tussen 9.30 uur tot 11.00 uur. Voor de wandelaar die geen wandelmaatje zo gauw kan vinden is er ook de mogelijkheid tot een groepswandeling die van start gaat om 10.00 uur.

Uitgebreide info kunt u vinden op www.ijsclubzoeterwoude.nl  of u kunt bellen naar 06  42563186.

Voor leden van de ijsclub is deelname aan zowel de hardloop als de wandelloop gratis op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart

Dus wandelaar of hardloper??           Graag tot ziens op  Veld 11

de laatste zondag van deze maand….. om precies te zijn 28 september 2014 !

groenehardloop affiche 2014


Locatie

Locatie:
Ijsclub Zoeterwoude
Straat:
Nieuweweg 6
Postcode:
2381 NW
Plaats:
Zoeterwoude dorp
Ijsclub Zoeterwoude