Op 26 april, is onze trainer Peter Weeda onderscheiden: hij is lid in de Orde van Oranje-Nassau. Peter zet zich enorm in voor de Leiden RoadRunners Club en geeft al bijna 20 jaar tweemaal per week hardlooptraining. Hij heeft ook bijgedragen aan het uitbreiden van de trainerstaf en hij is voor een aantal nieuwe trainers de praktijkbegeleider geweest.

Peter is bij de LRRC gekomen via "Hollen met Han", een jaarlijks initiatief om aspirant lopers over te halen zich aan de loopsport over te geven, een initiatief waaraan de Olympische  en Leidse topatleet Han Kulker zijn naam heeft gegeven en dat door de Leiden RoadRunners Club en Leiden Atletiek samen wordt gedragen.

Een gedreven man als Peter houdt het natuurlijk niet bij één activiteit. Hij is ook actief bij zwemvereniging de Leidse Watervrienden, lid van de Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) en door de jaren heen bekleedde hij verschillende bestuursfuncties, waaronder het penningmeesterschap. Peter is al 43 jaar actief bij de Leidse Zwemvierdaagse in zwembad De Zijl.

20190426 00120190426 002

20190426 003

Nieuws en nieuwtjes

Aankomende evenementen