E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Hardloopwinkel Roadrunnersloop

Titel:
Hardloopwinkel Roadrunnersloop
Wanneer:
zo, 4. maart 2012, 10:00 h
Locatie:
LRRC - Leiden, Z-H
Categorie:
Trimloop/Wedstrijd
Hardloopwinkel Roadrunnersloop

Omschrijving

De Hardloopwinkel Roadrunnersloop

Op zondag 4 maart 2012 organiseert de LRRC “De Hardloopwinkel Roadrunnersloop” die deel uitmaakt van het Zorg en Zekerheid circuit. Het Zorg en Zekerheid circuit wordt dit jaar voor de 17e keer gehouden en neemt een belangrijke plaats in bij het hardlopen in de regio. Dit jaar omvat het circuit 8 lopen. De LRRC is er trots op ook aan het circuit te mogen meewerken.

Als het weer een beetje mee wil werken (wat na de laatste jaren regen wel terecht zou zijn) rekenen wij op 1000 of meer deelnemers. Uiteraard rekenen wij op veel lopers van de LRRC.

De loop bestaat uit vier onderdelen:
10.00 uur: GeZZinsloop (Start Voorschoterweg)
11.00 uur: 10 km (Start J v Campenlaan)
11.05 uur: 5 km (Start J v Campenlaan)
11.10 uur: 15 km (Start J v Campenlaan)

Kortom het is een loop waar iedereen van jong tot oud aan kan meedoen.
De start en finish zijn in de directe omgeving van de LRRC nabij Sportpark “De Vliet”, Voorschoterweg in Leiden. Telefoon 071 - 57 65 924 (alleen op de wedstrijddag).

De lopen met de afstanden 5, 10 en 15 km spreken voor zich. De geZZinsloop is een loop voor  kinderen tot 12 jaar. De kinderen kunnen alleen, samen met hun ouders of andere volwassenen aan de GeZZinsloop meedoen. De loop is ongeveer een kilometer lang. De kinderen ontvangen na afloop een fraaie herinnering. Voorinschrijving kan op de site van www.zorgenzekerheid.nl/gezzinsloop. Het is voor kinderen en begeleiders een leuke ervaring om samen kennis te maken met het lopen. Het spreekwoord “Jong geleerd is oud gedaan” geldt zeker voor hardlopen.

Inschrijven
Op de dag zelf kan worden ingeschreven van 09.00 tot 10.45 uur in de hal van LCKV achter het clubhuis van de LRRC op Sportpark “De Vliet”.
Er is voldoende kleedgelegenheid met douchefaciliteiten voor dames en heren. Bagage en zaken van waarde kunnen worden afgegeven in de inschrijfhal (LCKV).

Parcours
De Hardloopwinkel Roadrunnersloop volgt wegen en paden aan de rand van het Groene Hart waarbij de natuur zoveel mogelijk wordt  opgezocht. Het parcours loopt door het park Cronestein en het polderlandschap naar de Vlietlanden. De route wordt tijdig op www.lrrc.nl en in het LRRC clubhuis gepubliceerd. Er is iedere 5 km een waterpost, sportdrank en fruit worden na de loop uitgereikt.

Herinnering
Iedere deelnemer ontvangt een herinnering aan De Hardloopwinkel Roadrunnersloop.

Parkeren
Hou er rekening mee dat op het terrein van sportpark “De Vliet” niet kan worden geparkeerd. Met borden wordt aangegeven waar in de buurt  (bedrijfsterreinen aan de Rooseveltstraat) wel kan worden geparkeerd. Volg daarbij de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.

Nadere Informatie
LRRC te Leiden, www.lrrc.nl. E-mail: wil.ooijendijk@kpnmail.nl.

De Hardloopwinkel Roadrunnersloop 2012 (Parcours 15 km)

zz_parcours


Locatie

Locatie:
LRRC
Straat:
Voorschoterweg 8
Postcode:
2324 NE
Plaats:
Leiden
Provincie:
Z-H
Land:
Netherlands
LRRC