Lidmaatschap

Proeflidmaatschap
Na afloop van de eerste vrijblijvende training, vertelt de coördinator/trainer je meer over de LRRC en vul je een inschrijfformulier in. Na inschrijving mag je vervolgens zes weken gratis als proeflid meedoen met de trainingen. Binnen deze zes weken beslis je of je lid wil blijven.
Je kunt het inschrijfformulier ook alvast zelf downloaden en invullen en deze bij de eerste vrijblijvende training meenemen, en overhandigen aan de coordinator of een van de trainers.
Het inschrijfformulier vind je hier.

Einde proeflidmaatschap
Het proeflidmaatschap wordt automatisch omgezet in een lidmaatschap indien dit niet vóór het einde van de 6-weken-periode schriftelijk of per e-mail is afgemeld bij de ledenadministratie (ledenadministratie@lrrc.nl).

Als je wél lid wilt worden, hoef je niets te doen. Je ontvangt na afloop van het proeflidmaatschap een brief thuis waarmee je lidmaatschap van de LRRC wordt bevestigd. Als je lid wordt van de LRRC, word je automatisch lid van de Atletiekunie. Als je lid wordt (na het proeflidmaatschap van 6 weken), geldt dit voor de periode van minimaal 1 jaar.

Voorbeeld: Als je lid word op 17 oktober 2023, dan wordt je lid voor minimaal 1 jaar – dus tot 17 oktober 2024. En omdat je slechts 1x per jaar kan opzeggen is de eerstvolgende opzegmogelijkheid per 31 dec 2024. Dit moet je dan wel melden vóór 30 november 2024. Voor 2023 betaal je dan de jaarbijdrage van de Atletiekunie en LRRC-lidmaatschapsgeld voor de periode 17 okt t/m 31 dec. Voor 2024 betaal je het volledige lidmaatschapsgeld en de jaarbijdrage van de AtletiekUnie.

Contributie m.i.v. januari 2024

Jeugdlid (16-18 jaar) € 51,50 per jaar
Senior lid (vanaf 18 jaar) € 103,50 per jaar (automatische incasso €2,50 korting)
Donateur € 38,50 per jaar
Lidmaatschap Atletiekunie jeugd € 18,50 per jaar
Lidmaatschap Atletiekunie senioren (hardlopen/wandelen) € 20,00 per jaar
Atletiekunie - wedstrijdlicentie € 27,00 per jaar
Administratiekosten
(éénmalig bij inschrijving)
€  8,85 (eenmalig)
   

 

 
 

Een LRRC-lid (loper) van 18 jaar of ouder betaalt dus jaarlijks:

Lidmaatschap € 103,50
Lidmaatschap Atletiekunie € 20,00+
Lidmaatschap € 123,50
   
Plus (éénmalig)  
Administratiekosten Atletiekunie €  8,85

 

 
 

Automatische incasso
Je bespaart de club veel tijd en geld als je de contributie via een automatische incasso betaalt.
Daarom wordt de verschuldigde contributie bij voorkeur automatisch geïncasseerd door de LRRC.

Opzeggen van je lidmaatschap 
Het opzeggen van je lidmaatschap kan slechts 1x per jaar, namelijk per 31 december. Dit dien je vóór 30 november schriftelijk of per e-mail te melden aan de ledenadministratie. Dit geld voor alle leden (postadres: LRRC tav de Ledenadministratie LRRC, Voorschoterweg 8D, 2324 NE Leiden, e-mail: ledenadministratie@lrrc.nl).
Je opzegging moet uiterlijk op 30 november door de ledenadministratie zijn ontvangen.
Het lidmaatschap van de Atletiekunie kan eveneens alleen per 31 december van elk jaar worden opgezegd!